Monday, February 8, 2010

Op maat gemaakte trouwjurk

Na een trouwjurk gemaakt in Kampala is niet erg gebruikelijk, omdat de meeste bruiden een zal huren van de talrijke bruids boetieks die nu heel gewoon. Het nadeel van een gehuurde jurk is dat veel andere bruiden zullen hebben het al gedragen en het niet hebben dat nieuwe gevoel dat sommige mensen willen. Een aantal meisjes kunnen niet tegen de gedachte van een oude trouwjurk en dus zal opteren voor een nieuwe.

Met het oog op een nieuwe bruidsjurk dragen, de bruid Kampala heeft twee opties, is een aan een nieuwe jurk te kopen, die besteld kunnen worden door het aantal bruids winkels en twee, naar een trouwjurk gemaakt van nul hebben. Het is over het algemeen goedkoper om een nieuwe jurk orde dan een te maken, maar er zijn enkele kleermakers die kunnen mooie bruidsjurken te maken aan de goedkoopste prijs van ongeveer 250 dollar. Het merendeel van de kleermakers hebben een startprijs van ongeveer 500 dollar, de prijs is afhankelijk van het type en de mode-ontwerp van de trouwjurk, de kosten van de benodigde stof, de locatie van de kleermaker en zo verder.

Hoewel duurder, zijn trouwjurk stoffen voorradig door een aantal weefsel winkels in Kampala. Its all about de bruid en wat ze wil ......

No comments:

Post a Comment